Avon True Colour Eyeshadow Quad - Berry Love

Monday, July 21, 2014

Ovo će biti jedan od prvih postova posvećen Avon kozmetici. Iako nisam ljubitelj kataloške prodaje, imala sam pozitivnih iskustava sa njihovom kozmetikom a i čula sam dosta pohvala o njihovim senkama za oči, pa sam rešila i ja da ih probam. I nisam se pokajala. Naručila sam dve četvorobojne senke, Berry Love i Mocha Latte, a o Berry Love ću danas pisati.


 Senke dolaze u kartonskoj kutiji na kojoj se osim osnovnih podataka nalazi i crtež kako upotrebiti senke, a same senke su oznacene brojevima. Kutijica je standardna, crne boje, sa ogledalom unutra kao i aplikatorom koji je kao i u svim senkama - neupotrebljiv.



 Prva nijansa je svetlo bež sa sitnim sjajem, izuzetno pigmentovana, odlična za highlight u unutrašnjem delu oka ili čak ispod obrva.



Druga nijansa je takođe odlično pigmentovana nežno roze sa sitnim sjajem po sebi.




Treća nijansa je metalik bronzana senka, odlično pigmentovana, ne trusi se i ima metalik finiš što je odlično za naglašavanje sredine kapka.


Četvrta nijansa je tamna boja šljive, mat finiša.Veoma je postojana.





O Mocha Latte postoji dosta recenzija na internetu, i zaista nisam primetila da je neko bio nezadovoljan njima. Po mom mišljenju, ove senke su odlične i nisu skupe, uvek se mogu naći na nekom sniženju. U trenutnom Avon katalogu su 639 dinara, sto je odlicna cena za dobru cetvorobojnu senku.




Ove senke uvek koristim sa Avon podlogom, koja mi se odlično pokazala jer osim što same senke budu pigmentovanije takođe i sprečava skupljanje senki u prevojima oka.



Da li ste i vi probali Avon True Color četvorobojne senke?

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

4 коментара

  1. I meni su baš pre neki dan stigle ove senke iz Avona, samo u bojama Nearly naked. Ono što me je prilično iznenadilo je to što na papirnoj kutiji piše da su senke proizvedene u Kini što me je malo razočaralo, jer sam mislila da se Avonovi proizvodi proizvode u Engleskoj I Poljskoj. U principu, zadovoljna sam senkama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, u pravi si, jeste iznenadjujuce. Ali senke su zaista dobre, zanemaricemo! :)

      Delete
  2. Ove paletice me mnogo privlače, ali imam ih i previše u nude nijansama i samo ih tugaljivo gledam u svakom katalogu. Zadnja nijansa u paletici je baš lijepa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nisam odolela morala sam da ih probam :)

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe