Eveline 8in1 total action

Tuesday, July 15, 2014

Oduvek sam žudela za dugim, čvrstim noktima koje ću moći da oblikujem po svojoj želji i da na njima isprobavam sve što mi padne na pamet. Ali na moju veliku žalost, moji nokti nikada nisu bili voljni da sarađuju, lomili su se, krzali i listali. Mnogo puta mi se desilo da mi se nokat polomi ako njime zakačim majicu. Mogla sam čak i da vidim od koliko slojeva su sastavljeni koliko su se listali.



Prvi put kada sam rešila sa preduzmem nesto koristila sam svima dobro poznatu kremu Dikla. Bila sam veoma uporna, mazala je redovno, ali rezultati su izostali. Onda sam koristila nekoliko lakova/mineralnih kompleksa koje sam takođe redovno mazala, opet bezuspešno. Sve dok nisam na jednom forumu a kasnije i na blogovima, pronašla izuzetno dobre recenzije za Eveline 8in1 total action i rešila da ga isprobam. U tom periodu oporavljala sam nokte od stavljanja gela duže od 2 godine.

Iskreno, imala sam velika očekivanja od ovog preparata. Lagala bih kad bih rekla da nisam. I sva su ispunjena! Nažalost, nemam slika svojih noktiju od ranije, ali nisam bila u mogućnosti da ih odgajim toliko da ih iole oblikujem već sam se samo trudila da sprečavam dalja lomljenja i listanja i to je sve. Tretman sam nanosila baš kao što je naznačeno u uputstvu i nisu mi se baš nokti oporavili kao sto piše nakon 10 dana ali jesu već nakon 2-3 nedelje. Kada se nanese na nokat ostavlja beli mlečni trag, ali ništa preterano čak ni nakon 3 sloja, a i veoma brzo se suši. Jedina mana ovom proizvodu je to što ima baš jak miris koji mi je u par navrata zasmetao, ali ne u tolikoj meri da odustanem od mazanja.


Sada, nakon mesec dana koriscenja ovog preparata, ja sam prezadovoljna. Sada ga koristim samo ponekad, kao bazu ispod laka ili izmedju lakiranja noktiju. Nokti mi se više ne listaju, ne lome i stvarno su čvrsti. Duži su nego ikada. A ako su se moji nokti oporavili, svačiji će! :)

 
Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

6 коментара

  1. Wow,bas su ti lepi nokti!Koristim ga povremeno,ali me jako bole oba prsta prstenjaka sto bi se reklo,kada namazem iako nikada nisam imala gel na noktima.Cetiri dana stavljam i brzo skidam,pa pauziram,ne mogu drugacije.Inace je zaista delotvoran proizvod!Pozdrav :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas ti hvala! :) I mene malo pecka samo ponekad, ali ne odustajem od mazanja jer stvarno deluje :)

      Delete
  2. I ja sam kupila ovo cudo koje svi hvale, nadam se da ce mi pomoci kao i tebi! Pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da hoce, meni je jedino ovo pomoglo da oporavim moje :)

      Delete
  3. Eveline je nešto bez čega ne mogu :-)

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe