Fitogal: Specijalna glicerinska krema

Thursday, July 03, 2014

Danas vam donosim post o jeftinoj, ali veoma dobroj kremi za ruke - Specijalnoj Glicerinskoj Kremi. Ovu kremu mi je preporučila drugarica koja je o njoj imala samo reči hvale. Priznajem da sam u početku bila malo skeptična, prosto nisam mogla da verujem da krema koja košta manje od 150 dinara može da bude toliko učinkovita. Ali čim sam je prvi put namazala shvatila sam koliko sam se prevarila.





Tokom prošle zime ruke su mi bile užasno suve i ispucale, tako nešto mi se nikada nije u životu desilo. Mazala sam kremom Nivea Q10 za koju sam provereno znala da mi pomaže, ali čak ni ona nije popravila stanje mojih ruku. I dok sam u DM-u kupovala neke sitnice, vidim ovu kremu i odlučim da je isprobam. Sećam se da sam je 4-5 noći pred spavanje mazala i da su mi ruke ponovo bile nežne i hidrirane zahvaljujući ovoj kremi.

Važno je napomenuti da je dosta masna i da ostavlja zaštitni film, pa je mažem samo uveče pred spavanje, nije praktična za mazanje preko dana. Ali je zato super uveče za pete i laktove. Meni se sviđa miris, podseća me na neke starinske kreme, ne znam zašto. :)



Dolazi u dva različita pakovanja i ima zaštitnu foliju preko kreme što mi se posebno dopada.



Ako nekoga zanima sastav:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Ether, Sodium Cetearyl Sulfate, Petrolatum, Dimethicone, Chamomilla Recutita Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzonate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Sve u svemu moji utisci su veoma pozitivni, stalno je kupujem iznova, zimi ne mogu bez nje. Cena je i vise nego povoljna, a zaista vredi mnogo više.

Da li ste je i vi probali?

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

4 коментара

  1. Koristila sam i super je ,a cena je zaista odlicna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam odusevljena, jeftina je a odlicna. :)

      Delete
  2. Koza ruku mi je dosta suva,pogotovo preko zime,i da uzmem u obzir,sto cesto perem ruke na poslu!! Ova kremam me je spasila!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takodje! :) Kupila sam je svima u porodici a i sire. Toliko o mom odusevljenju ovom kremom :D

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe