Nyx Wonder Pencil - Light

Tuesday, December 08, 2015

Danas vam pišem o NYX Wonder Pencil u nijansi Light. Otkako je imam, koristim je skoro pa svakodnevno, tj postala mi je nezaobilazan deo šminkanja.

Na sajtu kompanije Alexandar Cosmetics, proizvođač navodi da je "WONDER Pencil magična olovka 3 u 1 za lice, oči i usne. Rešava 3 kritična zadatka prilikom šminkanja: prekriva male nedostake na licu, sprečava razmazivanje ruža za usne i postiže krupniji izgled očiju."


Probala sam sva tri načina, ali iskreno ne koristim je kao olovku za usne jer prosto imam olovke u odgovarajućim bojama i za ovo mi nije neophodna. Ali ukoliko želite i za to da je koristite - samo napred, i za ovo je dobra.

Ja je najčešće koristim tako što je nanesem na unutrašnji deo donjeg kapka (poznatiji kao bottom waterline za sve nas koji volimo YouTube tutorijale ;) kako bih postigla krupniji izgled očiju. Takođe je obično nanesem i u unutrašnji ugao oka da dodatno posvetlim i taj deo. I naravno, kada žurim, ponekad je stavim i ispod obrva da naglasim taj deo.


Osim toga, koristim je da pomoću neke malene četkice (obicno je to Detailer Brush - Real Techniques) nanesem na neku nepravilnost na koži pre nanošenja pudera. Recimo, kada mi se pojavi neka bubuljica, ja nanesem pomoću četkice malu količinu da je prekrijem pre nanošenja pudera. Naravno, činjenica je da je korektor bolji da se koristi u ove svrhe, ali i ova magična olovčica takođe može da pomogne.

Što se tiče same strukture, ona je voskasta što je čini idealnom za nanošenje na donji kapak. Naime, ja nanesem jedan sloj, sačekam da se malo osuši i nanosim drugi sloj kako bih pojačala intenzitet. Nadogradiva je, samo treba sačekati da se prvi sloj malo osuši. Osim toga, lako se blenda, te ju je lako naneti na unutrašnji ugao oka i blago izblendati prstom. Na očima traje dosta dugo, a i ne uvlači se u borice oko očiju. Ne iritira mi oci, iako od većine ovakvih proizvoda mi suze oci. Osim toga, sporo se i troši, tako da vam može trajati dosta dugo.


Moram da kažem da sam izuzetno zadovoljna ovom olovkom. Cena joj je oko 480 dinara, sto je i više nego povoljno za ovakav višenamenski proizvod. Ukoliko tražite savršenu olovku kako bi postigli krupniji izgled ociju, ova je pravi izbor.

P.S. Razmišljam o nekoliko tutorijala za nokte povodom predstojećih praznika, pišite mi u komentarima ili na moju Facebook stranicu da li biste voleli to da vidite kod mene na blogu!


Do narednog posta,
xxx

You Might Also Like

4 коментара

  1. Vidim da je bas svi hvale, tako da nisam ni sumnjala da ces je nahvaliti kada sam videla naslov :) <3 Odlicna je :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je odlična, koristim je bukvalno svaki dan :) <3

      Delete
  2. Obavezno uradi par tutorijala za noktice, samo neka ne budu komplikovani

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bez brige, potrudiću se da što jednostavniji budu :)

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe