Bioten piling krema

Wednesday, September 24, 2014

Već odavno želim da napišem recenziju za Bioten piling za lice ali nikako da stignem. Pošto sam kupila još maramice i mleko za čišćenje lica od Bioten-a rešila sam da prvo napišem ovu recenziju a onda zajedničku za maramice i mleko jer ih i koristim zajedno kada skidam šminku.


Mnogo volim pilinge i već ih dugo koristim u nezi kože, i zaista sam isprobala razne brendove kada su pilinzi u pitanju. Volim onaj osećaj kada stavljam piling pa me mala zrnca zagrebu po koži ^_^ :) Oduvek sam volela grublje pilinge jer sam smatrala da bolje deluju ali moram da priznam da me je ovaj piling prijatno iznenadio.


Kao sto se vidi na slici, piling je dosta kremast. Ali ono sto je divno kod ovog pilinga je da iako deluje više kao krema, u stvari sadrži bas dosta cestica koštice kajsije. Potrebna je mala količina ovog proizvoda da temeljno očisti lice. Nežan je i ne isušuje lice, i matira T-zonu. Moja koža je kombinovana, masnija u T-zoni ali na obrazima ponekad bude suva, ali ovaj piling ne isušuje suvlje delove, a matira T-zonu.

Što se tiče sastava, jasno je naznačeno da nema parabena, parafina i veštačkih boja. Proizvođač navodi da su glavni sastojci med i čestice koštice kajsije. Nanosi se 1-2 puta nedeljno i ja se pridržavam toga baš zbog suvljih delova na obrazima, ne bih da rizikujem da ih dodatno isuši.


Miriše divno, ali miris nije jak i ne zadržava se dugo na koži. Miriše slatkasto i čisto, baš mi prija ovaj miris. Mislim da ovaj piling kosta oko 300 dinara i može se naći često i na akciji. Ukoliko tražite dobar i jeftin proizvod koji zaista može dugo da traje, moje preporuke da ga nabavite.


Sastav:
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERYL  STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETEARETH-12, CETEARETH-20, GLYCERIYL STEARATE SE, PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER, MEL, TOCOPHERYL ACETATE, PENTYLENE GLYCOL, FRUCTOSE, UREA, MALTOSE, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, TREHALOSE, ALLANTOIN, SODIUM HYALURONATE, GLUCOSE, DIMETHICONE, CETYL PALMITATE, PARFUM, TETRASODIUM EDTA, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

4 коментара

  1. Imam ga! Super je, prija kozi, kremast. Odlican. Prezadovoljna sam! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divan je, oduševljena sam kako matira kožu a da ne ostavlja onaj užasan osećaj zategnutosti :)

      Delete
  2. I ja ga koristim već duže vreme i planiram recenziju...odličan je! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlično, jedva čekam da pročitam i tvoju recenziju! :)

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe