Rimmel Wonder'full maskara

Monday, October 06, 2014

Nedavno sam naletela na reklamu za novu Rimmel maskaru Wonder'full i odjednom mi je palo na pamet da mi je baš potrebna nova maskara i to baš ta. :)


Rimmel obećava definisane trepavice, pune volumena bez grudvica. Glavni sastojak ove maskare je arganovo ulje koje neguje trepavice.



Moram da priznam da mi se samo pakovanje veoma dopada i da je to možda bio i jedan od glavnih razloga sto mi je zapala za oko. Dolazi u pakovanju od 11 ml i divne je bakarne boje, a samo pakovanje je dosta neobičnog oblika, blago zakrivljenog. Četkica je gumena, dosta savitljiva i oblikovana kao češljić. Što se tice mirisa, nije preterano jak, nije ni neprijatan, jednostavno obican miris kakav većina maskara ima. Maskara je tečnija nego što sam navikla ali se takođe dosta brzo i suši, što je odlično ako se žuri sa nanošenjem.

*moje trepavice bez maskare

*prvi sloj maskare na gornjim i donjim trepavicama

Kada se nanese prvi sloj dobija se prirodan izgled trepavica, bez grudvica. Trepavice su tek blago izdužene, volumen je takođe tek malo povećan, nista drastično. Prosto - jedan sloj je praktično jedva vidljiv. Maskara ih je lepo razdvojila ali i učinila da deluju tanko, bez volumena.

*drugi sloj maskare na gornjim i donjim trepavicama

Kada sam nanela drugi sloj jedva da je išta bilo vidljivo, kao da ga nisam ni nanosila. Skoro pa identično prvom sloju, čak mislim da je prvi sloj bio vidljiviji.

Moram da priznam da me je ova maskara razočarala. Volim Rimmel proizvode, njihov puder Match Perfection mi je odlican, ali ova maskara me je razočarala. Nije radila ništa od obecanog, čak je učinila da izgleda kao da imam retke trepavice što je svakako prvi put da mi se desi. Pozitivno je to što se brzo suši, nije teška na trepavicama i to što se ne trusi posle određenog vremena. Takođe nema ni grudvica što je svakako veliki plus. Sve u svemu mene nije zadovoljila ova maskara i još uvek tražim onu koja ce me oduševiti. Ukoliko imate predlog za sledeću maskaru koju bih trebala da probam, napišite u komentarima i prvom prilikom je testiram :)

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

10 коментара

  1. Pif, da, nekako kao da drugi sloj nisi ni stavljala...Bas mi je iznenadjujuce za maskaru da se toliko ne vidi :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš se loše pokazala, drugi sloj apsolutno ništa nije uradio :(

      Delete
  2. Baš me je zanimala ova nova maskara. Imam Rimmel Scandal Eyes, crveno pakovanje, predzadnja se pojavila i jako mi se sviđa, iznenađujuće je dobra. Preporučujem :) Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na predlogu, čitala sam na nekim blogovima da je baš dobra :)

      Delete
  3. I mene je razocarala... probala sam i sa trecim nanosenjem i dobila isto plus grudvice na vrhovima :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni stavljala treći sloj, prosto nemam naviku nikada više od dva sloja maskare da stavljam, ali čim sa dva sloja nije nista uradila, treći je samo mogao biti gori :/

      Delete
  4. Joj, baš bezveze :/
    Nisam ju probala, ali nakon ove recenzije ni neću. Hvala na uštedi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima kvalitetnijih maskara istog cenovnog ranga, mada mojoj sestri se ova dopala. Doduse ona ima preduge trepavice, njoj bi svaka odgovarala :)

      Delete
  5. Hvala ti puno na recenziji. Da budem iskrena, meni je ova maskara skroz ok. Verovatno zavisi od osobe do osobe.
    btw, mnogo mi se svidja tvoj blog, mnogo si mi pomogla prlilikom kupovine nekih tvari. Hvala ti na tome i samo nastavi dalje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na divnom komentaru :) Nadam se da ce ti se i buduci postovi dopadati :)

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe