Amika oil treatment

Thursday, August 14, 2014

Više od 2 godine farbam kosu u plavo ali u poslednje vreme sam dosta ekspermentisala sa njom i kao rezultat toga, sada joj je potrebno znatno više nege. Trenutno testiram dosta proizvoda za negu kose, ali se Amika ulje za kosu izdvojilo već nakon prvog korišćenja.



Nisam imala prethodnih iskustava sa Amika proizvodima i o ovom ulju previše čitala. Ako sam šta naučila za ovo vreme koliko sam plavuša jeste to da svaki proizvod drugačije reaguje od osobe do osobe, stoga sam i ovaj isprobala bez previše očekivanja.

Ono što me je odmah oduševilo je to da je par kapi ovog ulja sasvim dovoljno za polovinu moje kose koja je dosta gusta, a i duga. Ali ono što je najbolje je to da kosa upija ovo ulje u roku od par minuta! Ne ostavlja masni trag, kosa ne bude lepljiva, a dlaka je zaglađena i mekša.

Za sada ne mogu da kažem da li obnavlja i opravlja kosu, smatram da je za to potrebno kontinuirano korišćenje neko duže vreme, ali ja sam nakon prvih nekoliko korišćena prezadovoljna. Sam proizvodjač kaže da je bogato uljem biljke Obliphica, oleinskim, linoleinskim i masnim kiselinama koje omogućavaju dubinsku ishranu i hidrataciju kose.


Miris ovog ulja mi se takođe baš dopada, jak je, ali je prijatan, ne guši. Zadržava se u kosi neko vreme, ne preterano dugo, ali takođe ni ne ispari. Ulje je gušće teksture, stoga jedna kesica od 3ml mi je trajala nekoliko stavljanja.

Ovo ulje se može kupiti u ambalaži od 3 ml (30 dinara), 10ml (390 dinara), 30ml (790 dinara), 100ml (1920 dinara) u distributivnim centrima Alexandar Cosmetics ili se može naručiti na njihovom sajtu.

Sastav:
Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil, Fragrance/Parfum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Panthenol, Water/Eau/Aqua, Butylphenyl Methylproponial, Limonene, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene, Citronellol

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

2 коментара

  1. Moraću da probam, obožavam ulja za kosu. Koristila sam Macadamia, jako se sporo troši. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe