Sebamed Clear Face sapun

Friday, January 02, 2015

Evo me ponovo na blogu nakon dosta vremena, sa postom o dosta hvaljenom Sebamed sapunu. Kao što sam napominjala i ranije, u poslednje vreme imam velikih problema sa licem jer imam osećaj da šta god radila ne uspevam da se rešim sitnih bubuljica. Nisam imala volje da pišem nove postove dok mi se lice ne iščisti i ne vrati u normalu. Nažalost, to se još uvek nije desilo u potpunosti, ali sam odlučila da nastavim sa blogovanjem. Stoga sam promenila izgled bloga, i moram priznati da mi se sada baš dopada. A vama? :)



Da se vratim na temu, a to je recenzija ovog sapuna. U naletu panike kupovala sam i isprobavala sve što je neko negde preporučio da je dobro ili da pomaže. Verovatno sam i sama doprinela stvaranju ovog problema konstantnim isprobavanjem novih proizvoda, ali šta je tu je. Polagala sam puno nade u ovaj sapun da će mi pomoći da makar koliko toliko smirim lice. Zaista nisam očekivala da mi nakon jedne upotrebe sve nestane, ali nakon skoro mesec dana korišćenja, svaki rezultat je izostao. Jednostavno sam imala osećaj kao da ništa i ne stavljam na lice, osim što su mi obrazi bili strašno isušeni.


Prekinula sam sa korišćenjem ovog sapuna i vratila se DIY maski od belanceta o kojoj sam pisala OVDE i koja mi je zaista davala najbolje rezultate. Ali đavo mi nije dao mira pa sam se opet vratila ovom sapunu. A ovog puta rezultati skroz suprotni. Već nakon 5 dana korišćenja rezultati su bili i više nego vidiljivi, bubuljice sasušene a nove su se u znatno manjem broju pojavljivale. Već 2 nedelje ga intenzivno koristim, ujutru i uveče, i zaista sam zadovoljna. Jedina mana je sto isušuje bašs dosta kožu, ali to držim pod kontrolom korišćenjem hidratantne kreme nakon svakog korišćenja.

Sigurno ću nastaviti da koristim ovaj sapun dokle god daje rezultate ali potraga za efikasnim sredstvom se nastavlja. Ukoliko imate predloga, pišite mi u komentarima, otvorena sam za sve ideje.

Do narednog posta
xxx

You Might Also Like

9 коментара

  1. Izgled bloga je odličan, sve pohvale! :)
    Nadam se da će ti se lice brzo oporaviti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno draga :) I ja se nadam da će se vratiti u normalu što pre :)

      Delete
  2. Ja stvarno moram da ti kažem da se meni mnogo dopada dizajn celog bloga i slike, jako je prijatno za oko. Stvarno i jako lepo pišeš, oduševljena sam zaista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, mnogo mi znače komplimenti od tebe jer je tvoj blog jedan od prvih domaćih blogova koje sam počela pratiti davno još ♥

      Delete
  3. Dizajn je odlican! :)
    Uopste volim rozu boju..Mislim da ce ti pomoci sebamed i nadam se da ce ti se lice oporaviti :-*

    Pogledaj moj blog i ako ti se svidja ostavi komentar:)http://fashionstyleglamfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Imam druga koji je dve tri godine bio pun bubuljica.Evo sad skoro kad smo se vidili oni je imao ali STVARNO CISO lice.I ja sam ga pital sta se desilo kako se toliko izcistilo.Rekao mi je samo da se umije sebamed sapunom i toliko.Meni nije bilo jasno kako taj sapun moze da bude tako delotvoran ali mi je on rekao da ga koristi tri godine bez prestanka.
    Onda sam ga ja kupila i uvek mi je izazivao bubuljice a to me strasno nervira.Sve bih dala da ih vise nemam.
    I plus sapun mi se pretvorio u kremu u kutijici za sappun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao što sam gore napisala, prvi put kada sam ga koristila uopšte mi nije odgovarao. Kao da sam se samo vodom umivala, pa imam osećaj da bi i tada bila bolja situacija. Ali kada se lice smirilo i ja probala sapun po drugi put, već je bilo znatno bolje.
      Tako i moja drugarica koja je baš imala velikih problema sa licem i ogromne, potkožne bubuljice rešila sve samo uz pomoć Sudocrem kreme. Mada ja mislim da se ne može uz pomoć samo jednog proizvoda dugoročno rešiti svega, treba negovati lice stalno.

      Delete
    2. Naravno mi smo zene moj drug je Musko :D

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

Subscribe